Då var det Torsdag igen.

Jaha då var det Torsdag igen.
Igår var jag och tränade som en galning, super skönt men idag är man riktigt öm i kroppen. Påvägen till träningen så brukar jag sitta och läsa Koranen på min iphone, väldigt smidigt måste jag säga.
Och nu kan jag även gå in på alla chatt forum hela tiden.
Är det någon kvinna/tjej som vill komma i kontakt med massa konvertiter så har jag massa tips på sidor där man ställa alla slags frågor, finns inga dumma frågor. På forumen finns även många som jag, som inte konverterat än utan läser mycket om islam eller bara är nyfikna.

Hur kan man säga att SD inte är rasistiska?

SD har varit en stor debatt landet över och jag förstår inte hur de som röstade på dom kan stå rakryggat och säga att dom inte är rasister och sedan hänvisa till deras valprogram.Läs mellan raderna människor!
Har ni sett deras valkampanjs reklamfilm?
SD pratar om invandrare men i själva verket så är dom ute efter just musilmer. Nu efter valet har dom klart och tydligt sagt det många gånger.
Jag förstår de som vill att invandrarpolitiken ska tas upp men inte går man väl och istället röstar på ett sånt hatiskt parti då? Hur mån är man om Sverige då?
"Är man muslim så kan man inte vara svensk" säger en av partiledarna. Jaha och vad är man då ra? Och att om man då inte ses som svensk längre som jag och hela mitt släkte är, vart ska ni skicka  tillbaks mig då?
Till ingenmansland?
Jag ser deras parti som väldigt osvenskt! I Sverige har man alltid fått vara den man vill och må bra och det ÄR Sverige inte nån midsommarstång eller julgran. Sverige är folket och det beblandade folket!
I denna blogg gillar vi olika.


Välkomna!

Jag är inte proffs på att blogga alls, detta är första gången jag testar detta och hoppas att ni har förståelse.
Som ni ser av namnet på bloggen så kommer denna blogg handla mycket om islam och min väg till islam men även om allt jag stöter på i mitt liv.
Jag har starka åsikter och känner att jag vill dela med mig utav dom och därav denna blogg.
Jag vill gärna ha era åsikter oavsett om de inte är samma som mina men på en lugn och fin nivå med respekt för varandra.

RSS 2.0