Mammagrisen Sara, alltid!

Denna helg va jag mammagris på alla olika sätt haha:)

I fredags direkt efter jobbet så åkte jag till mammi och lilla syster, vi åt tacos och fikade.

Myste med dom och sen kom mannen och hämta mig, jag va helt slut av denna förkylning jag dragit på mig.

Mannen och jag myste sen hemma på soffan, på lördagen gick vi upp tillsammans och åt frukost måste ha varit säkert 2 månader sen sist vi gjorde det haha. Sen kom en kompis till mig för att köpa min gamla soffa som stod i sovrummet, en liten slant i fickan och soffan va borta och vi behövde inte lyfta ett finger hihi:)

Min käraste man skulle i väg till Göteborg och hjälpa en vän och just nu som jag säger det så kunde ju jag ha hänkat och träffat en vän(Z), rackarns då fast jag är ju förkyld inte så bra att smittas hon som har en bebbe också.

Så jag valde att ligga hemma själv på soffan för att vila och tycka allmänt synd om mig så ringer min lillesyster och hon tycker att jag ska komma till mamma och mysa med henne. Lättare sagt än gjort men jag åkte dit coh kollade på melodifestivalen och den ska vi inte ens prata om mer än att jag inte längre är svensk så fort eurovision börjar haha.

Jag somnade där, trevligt sällskap njaaa inte riktigt men en väldigt snarkande sådan haha så går det när man är täppt i näsan vettu.

Åkte hem sent för mamma ville inte väcka mig men sen så kunde jag inte sova själv utan mannen så jag satte på tv:n och sov på soffan:)

Söndagen kom och jag hade tänkt städa men näää faktiskt inte min kropp sa nej så jag tvättade nån maskin med tvätt bara och sen kom mannen hem ochvi åkte till hans mamma haha så jag möööös med henne och hans syster hela dagen, snorig och halvdöd men vad gör det med ens familj hihi.

Nu är det tisdag och jag är fortfarande förkyld, den vill inte ge med sig. Ehh får sluta gnälla och leva med det helt enkelt.

Så va min hel och nu längtar jag redan till nästa, vill bara vila och slippa jobbet också för den delen.

 

Hoppas att ni mår bra:)


Det är inte sant..

Jag va helt förstörd igår efter jobbet, fyyyyy va skönt det ska bli att byta jobb.
Fick springa som en ekorre här bara för att saker inte fungerar blää.

Min man kom och hämta mig och vi for till Ö&B med svärmor, tror ni att spegeln fanns?
NÄÄÄÄÄÄ, den va slut...
Kände mig jätte konstig och i bilen fick jag ont i näsan och det rann från ögona, trodde det va den där doftgranen man kan ha i bilar och bad min man slänga den men det hjälpte inte.
I morse när jag vakna, guess what? Jag är dunder förkyld haha, jag kan bara skratta annars börjar jag gråta.
Och allt är bara på högra sidan. Har jätte ont i huvudet på höger sida, har lock och ont i högra örat, högra näsborren är täppt och gör ont och jag har ont i halsen på höger sida. What?
Vad har man gjort för att förtjäna detta nu då när magen började bli bra?
Känner mig som värsta gnäll tanten.
Nu får jag bara hoppas på att jag klarar den här veckan och inte blir sjuk, skulle vara otroligt pinsamt att sjukanmäla sig för andra gången under sin uppsägningstid hihi.
Fick presenter igår av svärmor som hon köpt till mig i Marocko, hon är för söt. Ska ta kort och lägga upp sen så ni får se vad jag fick:)

Nu ska jag knapra några alvedon och fortsätta jobba.


Mitten på veckan, woho!

Jag kommer aldrig på såna där fiffiga rubriker som alla har, jätte tråkigt men men ni får leva med det haha:)

Onsdag och jag är så glad idag, vaknade till världens sötaste sms från min man som gjorde hela min dag plus att magen är bättre. Tack härliga människa som uppfann den medicinen jag äter hihi.
Juste så fick jag reda på att min svärmor som är en praktiserande muslim också äter samma medicin som mig och hon sa att det finns ingen utan gelatin och att denna är den bästa.
Plus att hon har sånt där hmm vad heter det nu? Men hon får medicin gratis efter en vissa summa så hon har ett helt skåp fullt med medicinen så jag behöver inte köpa nån utan får av henne. Tack, dom va inte billiga direkt:)

Så efter jobbet kommer min man och svärmor och hämtar upp mig, mannen har tagit ut sin mamma på stan hihi hur sött är inte det då?
Sen bär det av till Ö&B och sen hem till svärmor för att hämta medicin och hämta mat hon gjort till mig som är snällt för magen, bara älskar henne<3
Sen kommer jag sova som ett barn, har så mycket på jobbet och all smärta i magen har verkligen tagit all min ork så vill bara sova ordentligt så att jag klarar av veckan:)

Hoppas att ni alla har det bra, solen skiner idag också så gå ut med er..


Bara gnäll i detta inlägg

Jag är så dööötrött på min mage, vad är det för fel på den?
När ska man slippa gnälla, blir ju trött på mitt egna gnäll ju.
Igår hade jag så fruktansvärt ont att jag sprang till 3 olika apotek för att hitta magmedecin utan gelatin , tror ni att det fanns? NÄÄÄ.. Desperat som jag va så tog jag en tablett trots gelatinet, fick ångest sen men fick också infon om att finns det inget annat läkemedel så får man äta det då det är nödvändigt och tro mig det var det:(
Jag har ont i huvvet i dag för att jag inte kunnat sova pga magen tack för den nu när det är så fint väder.
Tog en tablett i morse det första jag gjorde och magen känns bättre men långt ifrån okej, jag går inte dubbelvikt till jobbet iallafall haha, fyy..

Jaha, idag blir det till att vila sig på soffan efter jobbet. Min man som aldrig lagar mat dels för att han inte kan haha ska laga mat till mig idag. Det ska bli roligt och se om vi måste köpa en ny stekpanna igen och slå sönder brandvarnaren:P


Det va nog den snabbaste helgen ever

Den här helgen flög förbi och känns som att jag inte fick något gjort fast han ju både tvätta och städa igår.
Vilket lyx det är att ha tvättstuga hemma hihi, bästa inköpet ever:)

Vi skulle ju ha åkt till Ö&B för att köpa spegeln men icke min man fick ta hand om andra saker dessvärre så nu är vår vägg fortfarande tom och vi har ingen helkroppsspegel:(

Igår gjorde jag grekiska färsbiffar med fetaost i med klyftpotatis och sallad, snacka om att jag lyckades få till det där, hur gott som helst och det är ändå en ganska billig rätt som man kan göra mycket av ju, tips till er som vill äta gott men billigt.

Idag saknar jag min lilla mammi, hon har varit sjuk hela veckan så har inte kunnat mysa med henne som jag alltid brukar, måste åka och pussa på henne i veckan annars överlever jag nog inte hihi.
Mammagris, jajamensan!


Spegel

 
Snart blir denna min, fast jag ska ha den i silver:)

Fredag:)

Kan det blir mycket bättre än att det är fredag och att det är sol och inte så himlans kallt idag:)

Haft en konstig vecka måste jag säga, jag är nog nån slags knasboll med mina rutiner och blir det saker utanför mina rutiner så känner jag mig jätte konstig haha. Nån annan som också känner så?
Men ni vet man är van att efter jobbet åker man hem, börjar laga mat och plockar undan lite.
Äter och sen slänger man in tvätt i tvättmaskinen och diskar.
Jag har inte gått hem direkt efter jobbet och varit på massa ärenden så då blir det knasigt.

Igår var vi och storhandla, jag brukar tycka om det men hade verkligen ingen lust igår. Är så himlans trött hela tiden, så fort nån frågar hur jag mår säger jag bra men trött haha.
Men jag älskar att ha fullt i kylen,frysen och skafferiet.
Så nu har vi det gjort för den här månaden iallafall:)

Så vad ska man hitta på under hegen då?
Idag åker vi direkt efter jag slutat till svärmor och äter marockansk couscous, kan inte bli bättre svärmor + couscous nice:)
På lördag ska vi ut på jakt efter en spegel, jag städade förra helgen och råkade ha ner våran helkroppsspegel i hallen och det va ingen höjdare direkt. Har jag 7 års olycka nu haha?
Har kikat på nätet efter en lite unik spegel sen hittade jag en super fin på en blogg och vet ni vart hon löpt den, på ÖB för 169kr. TAGET!
Nej men alla andra jag hitta kostade 2000kr, för en spegel nej tack.
Sen ska jag och mannen ut på restaurang, jaa ni vet sånt där vuxna gör hihi.

Vad ska ni hitta på?


Lady Gaga

Som liten var jag rädd för Madonna då hon lekte mycket med svart oh vitt,kyrkligt men ändå inte kyrkligt och det förbjudna.
Nu minns jag inte vilken låt men glömmer aldrig hennes musikvideo där en scen spelas in i en kyrka och det är galler i en kyrka och en svart man är där och sen är det något om en kniv.
Vet att jag alltid fråga mamma, mamma kommer den där kniven?
Mamma förstod ju ingeting tills jag visa.
Kunde jag som barn reda då känna av hennes "läskighet"?
Förstår ni vad jag menar med "läskighet"?

Idag känner jag samma sak för Lady Gaga, finns många artister som inte är fullt normala men Lady Gaga skrämmer mig. Har ni sett hennes senaste video "born this way"?
Är det inte nått läbbigt bakom hela den och hennes budskap som göms i videon.
Nää fy gillar inte sånt så min nya Madonna är Lady Gaga.


RSS 2.0