Fredag, helgen here we come:)

Gick hem igår och tror ni att jag vila näää förstår inte hur jag kan få sån energi så fort jag kommer hem och springa runt och plocka och fixa samtidigt som jag lagar mat haha.
Det va ju ingen stress så aknske bara va sista energin som kom ut.
Mådde iallafall mycket bättre förutom att jag hostade av kli i halsen.
Gick och la mig lite tidigare då man skulle upp kl 5 idag så jag kände mig helt okej i morse förutom att det va -6 grader ute som bara väntade på att få kyla ner lilla mig påväg till bussen burr burr.
Så fort jag klätt på mig alla ytterkläder så började jag må illa igen, men hallå är den nån som driver lite med mig nu eller haha? Was is das?
Jag åkte till jobbet som vanligt och mådde fortfarande illa men detta illamående övergick snabbt till en sån ilande huvudvärk så att jag va tvungen att sätta mig ner och typ blunda.
Jippi,NOT!

Nu känner jag mig lite bättre men magen är si sådär,huvvet okej,näsan och halsen är typ torra och jag är dööö trött och vill gå hem nu nu nu haha:)
Vad är det som spökar i min kropp?

Denna helg har jag lite planer så ikväll blir det tjejmiddag och självklart Idol hos min mor med lillasyster,lilla kusin(eller lilla och lilla hon fyllde precis 14år) och hennes mor:)
Mormor skulle ju egentligen också ha varit med som alltid på våra tjejkvällar men hon har tyvärr fortfarande utegångsförbud och gåförbud för den delen också haha usch stackarn, hela 95 dagar inne utan att komma ut förutom när hon åker färdtjänst till sjukhuset och hem igen.
På lördag ska jag och mannen som äntligen är ledig åka till jysk och shoppa billiga lakan och handdukar.
Gör det ni också helt galet låga priser:)
Sen blir det storhandla på Willys inför hela denna månad.
På söndag är vi bjudna på middag hos en vän och hans fru och sen ska även några andra vänner komma med deras bebis åhh han är så söt så att man vill äta upp honom. Han sitter alltid och stirrar på mig eller på mitt hår och gosar gärna in sig i det också.

Vad ska ni hitta på? Åka pulka eller skridskor kanske haha?
Hade jag haft barn hade jag heltklart gjort det, fy va kul det är haha:)
När jag va 18 år och bodde hemma så tvingade jag ut min lillasyster som då va 6 år att åka pulka och bygga snögubbe haha hon va inte glad men jag hade super kul och kunde ju skylla på att jag va tvungen att leka med syrran hihi så smart man är.

Ha en riktigt trevlig helg allihop!


Blir ingen träning för Sara idag:(

Mår inge bra alls så jag hoppas att jag bara behöver lite vila och sömn så att jag är piggare imorn, har ju även en viktig dag på jobbet imorn också.

Håll tummar och tår nu!


Vill inte..

Jag vill verkligen inte bli sjuk nu så snälla säg att det bara är nån 24 timmars grej som är pågång i min lilla kropp.
Igår kväll mådde jag så illa när jag skulle lägga mig så va tvungen att sova med en hin bredvid sängen ifall att jag skulle kräkas, ingen höjdare direkt.
Mår fortfarande ialla idag och känner mig febrig,svag och fryser lite.
Svider i ögona och vill bara åka hem egentligen.
Snälla snälla säg att det är borta imorn, vill inte bli sjuk.

Alla är ju sjuka nu, från kräksjuka till dunder förkylda med feber och sånt har jag varken lust eller tid med.
Skulle ha tränat idag efter jobbet men får se hur det blir när det närmar sig.
Ger nada effekt att träna när man känner sig dålig eller sovit för lite.
Inte bara trött för sånt kan träning va bra emot men har man sovit för lite så brukar kroppen inte at åt sig träningen som den borde alltså blir det  plus minus och noll om inte ännu mer död för att du ansträngt dig i onödan.

Nu är det ju verkligen vinter, vet inte om jag gillar det eller inte än haha.
Om det är snö och lite minus tycker väl jag att det är okej för luften brukar vara klar och frisk men är det isvindar eller slask så vill jag bara gå i ide med björnana. Dom är ju riktigt smarta dom där haha:)


Dålig uppdatering

Jätte dålig uppdatering, I know.
Hade skrivit ett långt blogg inlägg i måndagskväll men min dator hakade upp sig så det försvann och då gick ajg muttrandes och la mig haha:)

Jag va och hälsade på min svärmot och syster yster för att säga hej då nu när dom åker till Marocko på obestämd tid och jag kommer att sakna dom så sjukt mycket.
Vi åt tagine och bara babblade som galningar tills det va dags för mig att röra mig hemåt och det blev ju lite senare än jag hade tänkt men men tiden går ju så snabbt när man har det trevligt.
Fick stränga order från Svärmor att kolla till lillebrorsan för han är så sjukt blyg med att fråga, har liksom känt honom sen han va 15 år och han frågar fortfarande om han får ta ett glas vatten hemma hos oss haha.
Men han är så med alla så det är ju inget bara mot oss.
Så skulle han ha slut på pengar och mat där hemma så skulle han inte säga ett ord haha men nu har jag reserv pengar ifall att det skulle hända som jag kan ge honom(det vet inte han) och så åker vi ju och hälsar på honom:)
När jag väl va på väg hem så ringde min mamma och sa att min lillasyster mådde dåligt och va ledsen så jag hoppade av pendeln och åkte dit för att kolla läget. Så det blev ju att jag sov över, delade säng emd syrran och hur glad va inte hon över det haha. Saknat dig Sara, känns som när jag va liten när då håller om mig och vi sover. tror mitt hjärta skutta till lite där haha. Hon mår iallafall bättre nu och det är vi alla glaa över:)

Stressigt på jobbet, har typ 7 olika beställningar imorgon och på fredag som jag suttit och planerat dessa dagar så nu hoppas att jag verkligen fixat allt för annars får jag ju panik när kunder och gäster kommer och det bli fel.
I går va jag så duktig att jag åkte och träna trots mitt trista humör men va riktigt skönt efteråt vilket det egentligen alltid är, att ta sig dit i kyla och storm är aldrig en höjdare.
Somnade på soffan innan min man kom hem så han la en filt över mig coh städade undan i köket efter att jag lagat mat och väckte mig med en kopp te som jag halvt klunka i mig och förflyttade mig bara till sängen haha.
Social fruga han har stackarn..

Idag ska jag förbi mormor med mamma och min lillasyster så att mormor inte känner sig helt bortglömd:)
Har stora smörgåsar och massa cheesecake och kladdkaka över från en konferens som hon kan få gotta sig med:)


Måndag igen..

Måndag igen? Va? Hänger ju inte med längre.. Vem är det som spolar fram tiden så snabbt?
Denna måndag har varit händelserik med massa bollar i luften, är helt upp i varv nu usch.
Behöver landa lite känner jag så jag tänkte skriva av mig lite, kan ju hjälpa:)
Jag har suttit i möten, blivit mejlbombad, bokat möten och gjort beställningar som krånglat med mig hela dagen.
Försökt att samtidigt planera om jag ska åka till svärmor och syster(mans syster men vi säger syster till varandra)
och säga hej då för dom åker till Marocko imorn men kruxet är att jag då måste åka pendeln hem själv sen på kvällen vilket tar sån lång tid och jag ska upp tidigt i morgon men känner jag mig själv så kommer jag åka dit.
Nu har jag äntligen gjort min sista konferens och får byta om och röra mig hemåt, ska bli skönt att bara få komma ut härifrån och frisk luft trots det tråkiga vädret.

Kram till er alla!


Bloggtorka igen..

Jag har velat skriva men faktiskt inte hunnit, jag har haft så mycket att göra att jag nästan fått schemalägga min sömn haha hur sjukt är inte det då?
Det är så skönt att det ätnligen är fredag, känns som att veckorna bara består av måndag fredag typ.
Vad har ni hittat på då?

I helgen blir relativt lugn, ska nog ta och hälsa på svärmor och min mans syster då min man frågade om det va okej att han bjöd över några vänner och satt hemma och hade killkväll.
Självklart är det okej fast jag helt skulle vilja gå hem och lägga mig på soffan själv och bara vara men så ego får man ju inte va nu när han väl frågar;)
Jag kan dega på svärmors soffa lika mycket bara att den soffan ligger så långt bort haha, hopas på att kanske kanske få skjuts haha det vore lyxigt värre:)
Ska bli givande att vara där ochså då svärmor brukar lära mig coh visa mig hur man ber och tragglar verser ur Koranen, gratis undervisning är aldrig dumt.

Hoppas ni får en super helg!


Fars dag..

Det var fars dag igår, någon som firade eller kanske bara ringde och gratta sin pappa?
Inget jag firar då jag inte har nån pappa så tyvärr blir det inget sånt hos mig men däremot mors dag då brukar jag, min syster, mormor och mamma hitta på nå skoj då firar vi alla mammor samtidigt liksom hihi:)
Brukar inte va presenter alla gånger men ibland kan det hända men mest är det mer för att umgås allihop.


Ålderstecken?!

Kan man redan vid 24 år se massa ålderstecken på ja att man börjar bli gammal??
Kommer ihåg när man va yngre och gick upp på morgonen och ´kollade sig i badrumsspegeln och hade ett kuddavtryck i ansiktet, inte så snyggt direkt.
Jag sköljde anisktet och gick på toaletten när jag sen kollade i spegeln var det borta.
Men nu kan det ju sitta kvar tills man kommit till jobbet haha, va är det för nått??
Är det åldern eller kramar jag halvt ihjäl min kudde nu eller?
Tar liksom längre tid för kuddavtrycket att försvinna.
Har ni också tänkt på det?
Nää klart ni inte har, bara jag som är så knäpp...


Snälla söta rara..

Snälla söta rara fredag kom nu nångång så att jag kan få sova haha:) Näää jag är inte knäpp bara så otroligt trött, vet inte vad det är för energi som faktiskt håller mig vaken idag efter 15timmars jobb igår och sedan 5 timmars sömn och tillbaks till jobb..
Kanske börjar bli gammal eller?!

Trodde ju dessutom att vi skulle få vår fina soffa i morgon men icke sa nicke den är försend igen!!
Börjar bli ganska trött på förseningar och speciellt när man snart väntat i 3 månader som egentligen skulle vara 5 veckor och sedan 8 veckor men som nu blivit 3månader bläää på dom helt enkelt.
Allt står ju stilla hemma hos oss eftersom soffan är liksom mittpunkten och vi ska inreda efter den jaja vi får ta det som det kommer..

Idag ska jag gå hem och bara vila, inte lyfta ett finger haha fast jag känner mig själv jag kan inte låta bli att fixa och trixa tyvärr så får försöka hålla mig haha det lät också skoj det kommer inte gå alls..
En sak jag iallafall måste fixa är returen till H&M som jag måste gå och skicka iväg annars blir det försent haha, beställde hem lite kläder för ett tag sen och det mesta passa men några saker va inte riktigt som ajg trott så det får åka tillbaks.
Min favvo blev ett par jätte sköna och söta pyjamasbyxor som jag använt väl sen jag fick dom hihi:)
När det är vinter får man föröska mysa till det lite extra för att orka med allt. Tänk snart är det ett nytt år!!Vad hände liksom, det går snabbt men faktiskt så ju äldre man blir går det bara snabbare och snabbare..

Nu måste jag kila och fixa det sista innan jag ska få gå hem och "inte städa" hihi.

Kram till er alla!


Stort tack:)

Stort tack till Allah som hörde min bön och lät mig redan dagen efter få svar på den.
Jag är dig evigt tacksam och kommer aldrig glömma din förståelse,tack.

Tack Houda och Mermis för era tankar och ord, dom värmde.
Jag mår nu mycket bättre men just i söndags och måndags va det inge kul alls men min ångest börjar släppa nu:)

Idag har jag knappt hunnit tänka, affärsplanering för alla höga chefer på företaget idag och gissa vem som måste fixa fixa fixa, japp lilla jag haha så idag började man 7 i morse och kommer att få gå hem runt en si sådär 22 ikväll och självklart är det en tidig morgon att vänta imorn också.
Jag kommer att vara död på fredag eller iallafall halvt medvetslös men lite extra klirr i kassan och dessutom så blir man väldigt uppskattad..

Hoppas att ni har det bra trots detta väder men det är bara att vänja sig, nu börjar det!


Får man deppa?

Jag är riktigt deppad och har en kniv i mitt hjärta.
Vill inte gå in på detaljer men önska jag kunde gör något åt det men det går inte.
Jag skulle kunna göra vad som helst för att ändra på situationen men det aknske inte är menat så.
Kan ni snälla be för mig coh ge mig styrka, jag behöver det otroligt mycket just nu.


Hallå alla läsare:)

Hej era tokstollar, ja just ni läsare där*pekar*!

Mina läsare har ökat men ändå lämnar ni inga kommentarer, hur schysst är det då? Vill ju veta vilka som läser min blogg och om det ens är nån mening för mig att ha en då det känns ganska tomt på läsare.
För annars kan jag ju ha en privat dagbok hemma under madrassen bara hihi:P

Idag är det fredag och halvdag, jippi.

Ska ut på äventyr med min man nu snart och sen ska jag och en vännina kolla idol och mysa samma som förra fredagen såklart:)
Resten av helgen är inte planerad, ganska skönt måste jag säga men som vanligt dyker något alltid upp:)
Vad ska ni hitta på? Nå skoj eller bara lata er?

Trevlig helg på er..


Alkolås på facebook??

Nu ni gott folk, nu kommer den nya grejen...Alkolås på facebook och twitter!!!
Helt galet, jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag blir så förbannad rent ut sagt.
Vad är det för värld vi lever i?
Alkolås på bilar för chaufförer det gillar vi för dom kan skada andra, det va en riktigt fiffig ide men alkolås på en chat sida för att man inte ska kunna fyllemejla eller fylle statusuppdatera haha..
Ska jag skratta eller gråta?
Alkolåset ska alltså hindra den fulle att inte skämma ut sig själv..
Varför det?
Om man dricker så pass mycket alkohol så att man loggar in på facebook eller twitter och skriver nå pinsamt eller letar rätt på ens ex och mejlar nu sentimentalt skit får man väl stå för det också.
Det skadar bara den som druckit inte någon annan.
Nää men nu kan folket dricka hur mycket dom vill och inte behöva tänka på konsekvenserna typ.
Känns som Sverige uppmanar till att det är okej att dricka sig full och vi hjälper dig med det pinsamma.
Jag har druckit förut, inte sådär så att man blir så full men minns att man blir väldigt sentimental och känslosam men det är ju fortfarande mitt ansvar och mitt problem eftersom det är jag som hällt i mig alkoholen.
Jag förstår verkligen inte detta..


Fryser ihjäl ju:(

Hallå där iskalla kyla som gör så att jag snart fryser ihjäl:(
Aa ni det är äckligt och ruggit kallt ute idag tycker jag.
Fryser nu och undrar hur lilla jag ska klara vintern buhu. Självklart måste jag ringa vår hyresvärd och klaga på värmen också för våra element är typ fisljumna, går ju inte det är typ lika kallt inne som ute men ute kan jag iallafall klä på mig men hemma vill man ju helst slippa sitta med vantar och halsdduk liksom.

Mormor blev jätteglad över presenten, jag gjorde en goodiebag hmm fast i en korg.
Köpte en pocketbok av hennes favvo författare och massa mysiga ljus, ost och kex, favvo godisar och frukt:)
Fiffigt va?!
Så svårt nu när hon fortfarande bara få sitta hemme, annars brukar jag köpa biljetter till nå rolig föreställning men det går ju inte nu heller.
Kom hem därifrån runt 8 och av dö trött men tror ni att jag kunde somna?Nää såklart inte, jag vet ju varför men börjar bli ganska jobbigt. Sover 3 timmar i snitt per natt typ kul kul.
Idag ser man ut som mm 3 ti


Onsdag är mitten på veckan:)

Då va det onsdag gott folk och det tackar vi för, snart helg igen haha:)
Blev lite senare igår än vad jag hade tänkt så idag är man lagom trött och nu känner jag verkligen av mörkret på morgonen och kylan när man går upp ur sängen, fyyy..
Man är trött typ 24/7 inge kul alls ju..

Hittade inget till mormor igår men fick några bra tips så ska kika vidare idag på lunchen, hoppas bara att det inte är lika mycket folk ute då som igår. Jobbar inte folk?
Förstår inte ur det kan vara så många som kan shoppa på eftermiddagen sådär, helt galet nästan så att man trodde det va julrea eller nått.
Lilla jag som ska tränga mig fram, värsta jag vet.
Dit folket går, går jag för jag har inget annat val än att följa strömmen haha klenisen Sara.

                                     
                           GRATTIS MORMOR PÅ 64-ÅRSDAGEN,ÄLSKAR DIG<3


Tisdag

Thaikycklingen blidde inte riktgt som jag ville igår men den va okej men glömde att ta ett kort, sorry får bli nästa gång:)

Idag har det varit jätte lugnt på jobbet sådär så att man nästan blir irriterad när det väl dyker upp nått man måste göra för att man latat sig för länge. Lugnet före stormen vill jag lova för nästa vecka ser inte rolig ut för mig, vet inte hur jag ska få ihop det men får ta det som det kommer helt enkelt.
Brukar träna på tisdagar med det blev uppskjutet då en vän till oss fyllde 25 år i söndags så vi ska dit idag och fira lite men hoppas på att få komma hem och i säng en bra tid då alla andra som är där inte går upp klockan 5 varje morgon som jag:(
Iallafall så tänkte jag bara flytta träningen till imorgon men vet ni vad min mormor fyller år då haha, was is das alla fyller år hihi.
Hela 64 år år blir kvinnan, världens goast myspys mormor<3
Idag ska jag försöka hitta nå fin present men har ingen aning om vad jag ska köpa.
Hon får ju alltid blommor och speciellt nu när hon brytit foten men i år vill jag ge en sak och hatar mig själv lite för det då jag inte hittar nått. orka krångla till det för sig själv..suck.
Har ni några förslag??
Vad som helst typ för era tips kanske ger mig några ideer iallafall:)

Är relativt trött då det är min hat dag men känner mig pigg ändå hmm haha, tackar Allah idag för min hälsa!


I am back..

Då är man tillbaks till jobb och verkligheten igen.
Låter lite knasigt men saknade den när jag bara va hemma men nu vill jag bara vara hemma haha, tänk att man aldrig blir nöjd.

Hade ni en bra helg?
Min va väldigt mysig faktiskt, kan va skönt att bara vara ibland och inte känna stress eller behöva passa tider hela tiden faktiskt.
Den där förbaskade stressen, suck va den kan förstöra allt.
Vad är det med oss människor att vi måste hinna med så mycket?
Vardags stressen kan verkligen ta kål på mig ibland och ibland hinner jag mindre än om jag inte stressat, helt onödigt.
Mitt jobb är också jätte stressigt i perioder, då vill man bara gå in på toaletten och be eb bön och sen gå tillbaks med ett leende igen hihi.
Nää gott folk mer äns så blir det inte nu, jag ska rulla hemåt och göra en super god thaikyckling dock med lite fusk haha men kan självklart lägga upp en tjusig bild här sen om jag nu lyckas ta nån fin:)


RSS 2.0